items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over ons

Tafels-en-stoelen.nl = 2 loodsen vol unieke tafels

Over Tafels-en-stoelen.nl

Hoi, mijn naam is Koen ik ben een tijdje werkzaam bij Houtmijn.nl. Ik heb voor het eerst een groot project onderhanden gekregen van de eigenaar Nico. Met trots kan ik u vertellen dat mijn project Tafels-en-stoelen.nl is. Ik zit vol frisse ideeën en sta altijd open voor nieuwe ideeën, mocht u een leuke tip hebben, dan zou ik het op prijs stellen als u die naar mij zou willen mailen. Ik probeer nu al mijn ideeën te verwerken in Tafels-en-stoelen.nl. Mocht u een bestelling plaatsen op de website, dan zal ik er voor zorgen dat die met veel zorg geleverd wordt.

Nico zit al ruim 28 jaar in het meubel vak, ik kan het dus leren van de beste. Ook al is deze website net opgestart, u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en verzending. Nico zal altijd vanaf de zijlijn mee kijken met de verwerking van uw bestelling.

 

 Tafels-en-stoelen.nl

Koen, de drijfveer achter Tafels-en-Stoelen.nl

Ik ben altijd al geïntereseerd in meubels en kijk nu al een tijdje mee bij Houtmijn.nl en Happy-Home. Tafels-en-stoelen.nl is een nieuw concept wat ik mag beheren. Waarbij de verkoop vooral draait om tafels en stoelen.

Wij staan garant voor de volgende kwaliteit

  • Unieke meubels
  • Groot assortiment
  • Snel geleverd
  • Nergens goedkoper

Dit zeggen onze klanten over ons

Vindt de snelste weg naar onze locatie