items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Industriële tafels en stoelen

Industriële tafels en stoelen

Tafels en stoelen biedt een prachtig assortiment aan van stoere industriële tafels en stoelen om uw huis de uitstraling en sfeer te geven die u wenst. Onze collectie bestaat uit, met zorg uitgezochte kwaliteitsmeubels. U vindt hier stoere eettafels gemaakt van hout en staal maar ook salontafels gemaakt met een betonlook bovenblad.
industriële tafels en stoelen 

Één van ons meest gewilde model is de industriële eettafel deze eettafel heeft een onderstel van staal en het tafelblad is gemaakt van mooie kwaliteit acacia hout. Naast deze eettafel kunt u ook kiezen voor een eettafel met een stalen tafelpoot. Wij gaan een paar keer per jaar naar het Verre Oosten om de beste fabrieken en tafels speciaal voor u te selecteren. 

 industriële eettafels met staal onderstel 

 

Ook hebben wij een ruim asortiment aan stoelen. Alle stoelen hebben wij geselecteerd op het zitcomfort en zitten dus allemaal lekker! Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Wij hebben ook stoelen met verschillende stofferingen, elk model heeft een andere stoffering zoals: leer, lederlook, mircofiber en diverse stoffen. Het materiaal van de stoelpoten varieërt ook per model. U heeft keuze uit: hout, RVS en metaal. 

Diverse stoelen